Skip to content

Van ontwerp naar realisatie

ONZE SPECIALISMEN

Ericis is een bedrijf waar (interieur)architecten, engineers en projectmanagers in teamverband projecten van A tot Z realiseren. Binnen deze projecten concentreren wij ons op de specialismen Projectmanagement, Hospitality & Werkplekconcepten, Engineering, Duurzaamheid, Property Transforming en Design.re

Design

De interieurarchitecten en architecten uit ons team zijn creatief, kunnen schakelen met de technische ontwerpers en zijn bekend met de laatste trends en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van werkplek- en woonconcepten.

We richten ons zowel op de zakelijke- en/of particuliere markt. Hierbij staan de architectuur van het gebouw en/of woning en de eisen en wensen van de gebruikers centraal om een optimale indeling te generen. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt zodat deze past bij de locatie en de organisatie. Door de organisatie in kaart te brengen en haar wensen en eisen ontstaat een programma van eisen at wij vertalen naar een modern, creatief en tijdloos design waarin we naast de esthetiek ook de aandacht leggen op de functionaliteit.

Ericis is sterk in het optimaal benutten van het potentieel van de locatie, het pand en/of de verdieping en zal waar mogelijk kiezen voor duurzame ontwerpoplossingen, zoals het hergebruiken van materialen of een strategische verdeling van het programma in relatie tot de aanwezige klimaattechniek of constructie.

 

 

Play Video

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.