hospitality

Een gastvrije ontvangst en een divers aanbod van faciliteiten in een inspirerende omgeving zijn bij uitstek hét middel om beleving te creëren en toegevoegde waarde te realiseren. Vandaar dat wij zien dat binnen kantooromgevingen steeds meer vraag is naar een compleet hospitality concept. Dat wil zeggen: gericht op gasten en bezoekers in een omgeving met de juiste look & feel. Zo draagt deze dienstverlening significant bij aan de aantrekkelijkheid van bijvoorbeeld bedrijfspanden waarbij ook de verhuurbaarheid aanzienlijk vergroot wordt.

Wij kennen als geen ander het belang van de fysieke (werk) omgeving, die bij deze verwachtingen van de gebruikers zal moeten aansluiten. Vanaf het moment dat een klant het pand benadert tot de ontvangst bij een centrale receptie en het gebruik van de werkplek of meeting room.

img_8044

Werkplekconcepten

Om talent aan een organisatie te binden, wordt steeds meer nagedacht over waar en de manier waarop dit talent wil werken. De organisaties die hier zo flexibel mogelijk op inspelen, maken grote kans dit talent aan zich te binden en hiervan lijken zij zich steeds meer bewust. De zogenaamde ‘War for Talent’. Kortom, hoe zorg je ervoor dat de beste medewerkers voor uw organisatie (blijven) kiezen. Daarnaast neemt de markt van ZZP’ers nog altijd toe. Deze kenniswerker zoekt steeds vaker naar alternatieve werkplekken waar de markt op dit moment graag op inspringt door flexwerkplekconcepten of co-working spaces aan te bieden.

Vanuit deze oogpunten is het van groot belang om een werkomgeving te creëren die past bij het karakter van de organisatie. Hierbij kan gedacht worden aan elementen van ‘Het Nieuwe Werken’ voor een duurzame vorm van kantoorgebruik of aan uitbreiding van de facilitaire services voor personeel. Wij sparren graag met u om de juiste vertaling van markttrends naar uw werkomgeving te realiseren. Ericis ontwerpt en implementeert flexwerk- en /of werkplekconcepten.

Start typing and press Enter to search