ONZE SPECIALISMEN

Ericis is een bedrijf waar (interieur)architecten, engineers en projectmanagers in teamverband projecten van A tot Z realiseren. Binnen deze projecten concentreren wij ons op de specialismen Projectmanagement, Hospitality & Werkplekconcepten, Engineering, Duurzaamheid, Property Transforming en Design.

PROJECTMANAGEMENT

Projecten van A-Z realiseren vergt een optimale samenwerking tussen opdrachtgever, aannemer en ontwerper. De projectmanager staat centraal als het aan komt op het verzorgen van de onderlinge communicatie en het inbrengen van technisch en duurzaam advies. Daarnaast stuurt de projectmanager het proces aan om risico’s te vermijden, de planning te behalen en het project financieel binnen de gemaakte afspraken op te leveren. Zodat alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn met het eindresultaat.

Hospitality & Werkplekconcepten

Ericis richt zich op de advisering, ontwikkeling en implementatie van hospitality- en werkplekconcepten. Het concept afstemmen op de (potentiële) gebruikers is hierbij van groot belang waarbij we kijken naar de hedendaagse standaarden en de manier waarop het talent van de huidige generatie graag werkt. Het eisenpakket wordt door ons vertaald naar ruimte, techniek en beeld. Onze specialisten maken voor elk vastgoedvraagstuk inzichtelijk wat de beste weg is om gezamenlijk in te slaan.

engineering

Van ontwerp naar realisatie van het project. Dit betekent het technisch uitwerken van het ontwerp en/of het bestek. Tekeningen worden omgezet in uitvoeringsplannen waarbij de maakbaarheid en haalbaarheid centraal staan. Of het nu gaat over planoptimalisatie, bouwmethodieken, installatietechniek of veiligheid, we hebben de specialisten, en dus de kennis in huis.

Duurzaamheid

Duurzaam bouwen betekent het zoeken naar mogelijkheden om inspirerende ontwerpen te realiseren en tegelijkertijd rekening te houden met duurzaamheidsaspecten als energie, materialen en milieu. Of nog beter, het verduurzamen van bestaand vastgoed om uw woon- of werkomgeving weer toekomstbestendig te maken.

property transforming

Intensief gebruik en externe invloeden doen gebouwen verouderen. Onderhoud doet dit proces vertragen. Als het punt bereikt is dat de opbrengsten de kosten niet meer kunnen dekken, is een gebouw, indien mogelijk en rendabel, toe aan revitalisatie. Ericis zet zich in voor het ontwikkelen of zodanig renoveren van vastgoed dat het perfect past bij een organisatie en voldoende flexibel is om ook in de toekomst functioneel te zijn. Ericis houdt hierin rekening met het budget, de specifieke huisvestingeisen en de ontwikkeling van de organisatie.

design

De interieurarchitecten en architecten uit ons team zijn creatief, kunnen schakelen met de technische ontwerpers en zijn bekend met de laatste trends en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van werkplek- en woonconcepten.

Start typing and press Enter to search