SYNTRUS ACHMEA REAL ESTATE & FINANCE

Newtonlaan

Ericis heeft medio 2018 een bijzonder transformatieproject opgeleverd aan Syntrus Achmea Real Estate aan de Newtonlaan te Utrecht. Het pand heeft een totaal vloeroppervlak van circa 25.000 m2 en is grotendeels verhuurd aan landelijk en internationaal opererende bedrijven.

Op de begane grond werd onder meer een nieuw plaza gecreëerd van circa 1.000 m² met een compleet vernieuwde en moderne entree, diverse ontmoetingsplekken en vergaderruimtes en een aantrekkelijke coffee-corner.

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestond uit het ‘openen’ van de gevel en dak om meer daglicht op de begane grond te creëren. Het dak zelf werd getransformeerd tot een open en modern dakterras.

Één van de grotere uitdagingen was de directievoering gedurende de realisatie van het nieuwe ontwerp terwijl het pand volledig in gebruik bleef door haar huurders die in dezelfde periode elk hun eigen verbouwingen realiseerden. Door de flexibiliteit en kunde van onze ervaren projectmanagers is dit project naar ieders tevredenheid en ruim binnen budget opgeleverd.

PLAATS

UTRECHT

METRAGE VERBOUWING

1500 m2

Werkzaamheden Ericis

ENGINEERING & ADVIESK
MATERIALISATIE
BUDGETTERING & AANBESTEDING
PROJECTMANAGEMENT
BEHEER

Oplevering:   

APRIL 2018

Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search