Skip to content

onze portfolio

Terramar

Werk met ons

Met Terramar wordt een bijzondere invulling gegeven aan de mooiste centrumlocatie direct gesitueerd aan de levendige boulevard van Kralendijk Bonaire. Een mix van 13 hoogwaardige winkels en ca. 13 ruime appartementen, wijds uitzicht over de Caribische Zee, eigen parkeergelegenheid, een ‘Triple A’-energielabel en toepassing van kwalitatief goede producten zijn enkele kenmerkende uitgangspunten van project Terramar.

Project Terramar is hét puzzelstuk om de reeds aanwezige winkelvoorzieningen in het centrumgebied naar een hoger niveau te brengen, door het aantrekken van mooie winkeliers. Door Terramar wordt de Zuidoostzijde van de boulevard (Kaya Grandi) verbonden met de Zuidwestzijde (Kaya J.N.E. Craane), waardoor een aaneengesloten winkelroute ontstaat. Deze locatie is een van de laatste locaties, direct aan de boulevard in het centrum, waar nog nieuwbouw zal komen. Gezien de ligging t.o.v. restaurants, bars, en winkels is het de ideale plek voor een fijn verblijf op Bonaire.

Terramar biedt ruimte aan ca. 13 hoofwaardige winkelunits op de begane grond, variërend in afmetingen van ca. 45 m² tot 250 m² met een totaal oppervlakte van ca. 1000 m². Gezien de flexibele bouw-/constructieopzet is het mogelijk om naar wens de grootte aan te passen, door units te koppelen aan elkaar, waardoor ruimtes tot ca. 250 m² realiseerbaar zijn. Zodoende biedt Terramar optimale keuzevrijheid aan de toekomstige gebruiker(s) van de winkelunit(s). De niveaugelijke passage, welke voorlangs de winkelunits gesitueerd is en direct toegang biedt tot de winkels, zorgt voor een laagdrempelig karakter van de winkels. Deze passage zorgt ervoor dat een natuurlijke loop aan passanten ontstaat, daar aansluiting wordt gevonden met de reeds aanwezige winkelgebieden op Bonaire.

Plaats

Bonaire

Metrage verbouwing

1800 m2

Werkzaamheden Ericis

ARCHITECTONISCH ONTWERP
ENGINEERING & ADVIES
MATERIALITATIE
BUDGETTERING & AANBESTEDING

Oplevering:

Voorjaar 2015