Skip to content

Zones Offices:

In opdracht van pandeigenaar Tielweg Beheer BV hebben wij een vernieuwd ontwerp en concept ontwikkeld voor de begane grond en gevels van kantoorpand Tielweg 3 in Gouda. De etage was eerder in gebruik door één huurder en na hun vertrek is besloten om kleinschalige kantoorverhuur te introduceren in combinatie met algemene ruimtes zoals vergaderruimtes en een volwaardige bar. Uiteraard ook ten gunste van de andere huurders in het pand. De kleinschalige kantoren zijn een mooie aanvulling op de hogere gelegen etages die per etage of in twee delen te huren zijn en bieden de opdrachtgever een hoop flexibiliteit.

Het entreegebied is compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe moderne look & feel. Ook de hoofd entree en gevels zijn in de nieuwe look & feel meegenomen. Je komt binnen in een meet & greet area met een receptiebalie welke is gecombineerd met een bar. Inspirerende vergaderruimtes zoals de Travel room en de Green room in de vorm van een echte kas geven het pand een uniek karakter.

Vloerverwarming en vloerkoeling is geïntroduceerd, net zoals LED verlichting die daglicht gestuurd is en tevens te bedienen met smartphone of tablet. De daglicht sturing draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Plaats: Gouda, Tielweg 3

Metrage verbouwing

245 montvangst- meet & greet ruimte

300 mkantoor- vergaderruimte

Werkzaamheden Ericis

Oriënterend gesprek
Look&feel
(Interieur)Ontwerp
Engineering & Advies
Materialisatie
Budgettering & Aanbesteding
Projectmanagement & directievoering
Beheer

Oplevering:

Juni 2020