Projectmanagement

Het succes van de realisatie of transformatie van vastgoed valt of staat met een optimale inbreng van technisch, duurzaam advies, heldere communicatie en nauwkeurige (technische) begeleiding. Heldere communicatie naar de opdrachtgever, huidige en/of toekomstige gebruikers en eventuele beheerderspartijen zodat opdrachtgevers tijdig onderbouwde besluiten kunnen nemen en gebruikers worden verbonden aan de realisatie van hun nieuwe werkplek of woning.

Goed projectmanagement levert economisch voordeel op door het toepassen van de beste prijs/kwaliteit oplossingen. Voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden kunnen wij o.a. gedetailleerd budgetteren, alternatieve afbouwvormen in kaart brengen en offerten opvragen, vergelijken en indien prijstechnisch interessant, het voorleggen van alternatieve voorstellen waarbij de kwaliteit en uitstraling in ogenschouw wordt genomen. Daarmee minimaliseren wij de risico’s en voorkomen we budgetoverschrijdingen. Indien gewenst kunnen wij een selectie van leveranciers aandragen vanuit ons brede netwerk of gaan wij voor op zoek naar een betrouwbare aannemer.

Gedurende het bouwproces zullen wij de realisatie van de projecten coördineren, controleren en aansturen. Door onze technisch onderlegde projectmanagers en hun flexibiliteit kunnen wij snel schakelen indien zich vraagstukken voordoen op de werkvloer. Projecten realiseren we te allen tijde binnen de gezamenlijk vastgestelde kaders programma van eisen, planning en kosten.

o3a8954-kopieren

Start typing and press Enter to search